Üdv minden kedves erre tévedőnek!

Ezen a blogon ázsiai (főleg koreai) drámákról olvashattok, illetve tölthettek le általam készített feliratokat. Mivel csak most kezdek ismerkedni a feliratfordítás művészetével, egyelőre kevés tartalom érhető el itt. De, reményeim szerint, ez majd idővel bővülni fog.
Kellemes időtöltést kívánok a blogon!

2015. január 10., szombat

The Vineyard Man 8. rész

Először is köszönöm mindenkinek a türelmet, megérkeztem a 8. résszel. Elég sok bajom volt ezzel is, mivel, mint azt ti is tudjátok, a HD-változathoz készítem a feliratokat, az angol forrás viszont nem minden résznél passzol hozzá. A 8. epizódban megint volt pár kivágott jelenet, így nemcsak a fordítás, hanem az újraidőzítés feladata is rám hárult. De megoldottam, úgyhogy fogyasszátok egészséggel. :)

Ebben az epizódban Ji-Hyun nyaralásán és a kertben elszaporodó bogarakon lesz a hangsúly, a vége pedig nem várt meglepetéseket is tartogat a számunkra. Lassan kezd kialakulni a várt szerelmi háromszög (vagy négyszög?), szóval egyre izgalmasabbnak ígérkezik a sorozat!

A felirat letöltése továbbra is a Munkáim címszó alatt lehetséges.

2 megjegyzés:

 1. Kellems Húsvéti Ünnepeket kívánok!♥♥ Köszönöm, hogy nem felejtettél el minket, és folytatod a sorozatot.

  VálaszTörlés
 2. Kedves Suseonhwa!

  Köszönöm szépen a The Vineyard Man eddigi feliratait, és remélem hamarosan elkészül a következő 9. rész felirata is. Nagy kedvencem a sorozat, várom már, hogy végre újranézhessem majd a fordításoddal.
  Szép napot!
  Ayana

  VálaszTörlés