Üdv minden kedves erre tévedőnek!

Ezen a blogon ázsiai (főleg koreai) drámákról olvashattok, illetve tölthettek le általam készített feliratokat. Mivel csak most kezdek ismerkedni a feliratfordítás művészetével, egyelőre kevés tartalom érhető el itt. De, reményeim szerint, ez majd idővel bővülni fog.
Kellemes időtöltést kívánok a blogon!

2014. augusztus 16., szombat

The Vineyard Man 7. rész

Kis csúszással, de megérkezett végre a 7. epizód is. Sajnálom, hogy ilyen lassan haladok vele, akik esetleg figyelték oldalt az állapotjelzőt, azok tudják, hogy folyamatosan dolgoztam vele, csak egyszerre keveset haladtam. Sajnos előre nem látott gondok akadályoztak meg abban, hogy nagyobb ütemben tudjak haladni a munkával. Nem ígérhetem meg, hogy ez a jövőben változni fog, de az biztos, hogy ha lassan is, de a fordítás továbbra is folytatódni fog. Köszönöm a türelmet! :)

A mostani részben is akad bonyodalom, a szőlőskertet ugyanis kártevők támadják meg, ami veszélyezteti az egész termést és a kert fennmaradását. Közben Kyung-Min egy kirándulásra hívja Ji-Hyunt, ám a lánynak nem kevés munkát kell belefektetnie, hogy elengedjék. Bár Ji-Hyunnak nagy tervei vannak a kirándulásra, azért e tervek szövögetése közben Taek-Gihez is egyre közelebb kerül... 

Jó szórakozást kívánok a hetedik részhez!

Letöltés megszokott módon a Munkáim címszó alatt.

1 megjegyzés:

  1. Köszönöm a 7.rész fordítását és nagyon tetszik a hozzáállásod.

    VálaszTörlés